close
تبلیغات در اینترنت
شیرینی اسکار

درحال بارگذاری ....
به آشپز ایرانی خوش آمدید.وارد یا عضو شویدکاربرگرامی شما اکنون در مسیر زیر قرار دارید : شیرینی اسکار

شیرینی اسکار

تاریخ ارسال پست:
دوشنبه 22 شهريور 1395
نویسنده:
admin
تعداد بازدید:
40

شیرینی اسکار

توضیحات کامل درمورد شیرینی اسکار

کره               200گرم

پودر قند         140گرم

آرد                300گرم

وانیل             1/4ق چ

پودر هل          1ق چ

تخم مرغ         2 عدد

زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا می کنیم.
 کره و پودر قند رو خوب باهمزن می زنیم تا کرم رنگ شود.
زرده ها رو به همراه هل و وانیل اضافه می کنیم و باهمزن میزنیم .
در انتها ارد رو اضافه می کنیم و با دست مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود ،این خمیر کمی حالت چسبندگی دارد زیاد آرد نریزید که سفت میشه. خمیر را داخل کیسه فریزر گذاشته و نیم ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم .
بعد به اندازه ی یه گردوکوچک  از خمیر برمی داریم وتوی دست گرد می کنیم
 خمیرها رو داخل سفیده تخم مرغ می زنیم و بعد داخل پودر گردو یا نارگیل یا پسته یا انواع خرده مغزها میزنیم.
شیرینی ها رو داخل سینی قرار میدهیم و فر ۱۸۰ درجه از پیش گرم شده ، مدت پخت حدودا ۲۰ دقیقه یا تازمانی که دوره لبه ی پایین شیرینی ها کمی طلایی شوند بعد پخت صبر می کنیم تا خنک شود سپس با یک کاردک از سینی جدا می کنیم.

<ارسالی از gole yakh>

کلمات کلیدی

شیرینی اسکار

شیرینی اسکارخانگی

اسکار

پخت شیرینی اسکار

پخت شیرینی

طرز تهیه شیرینی خانگی

طرز پخت شیرینی اسکار

تزیین شیرینی

رسپی شیرینی اسکار

رسپی

دستور پخت شیرینی اسکار

طرز تهیه شیرینی خونگی

مطالب مرتبط
نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی