close
تبلیغات در اینترنت
ترشی سیر وترشی اسپانیایی

درحال بارگذاری ....
به آشپز ایرانی خوش آمدید.وارد یا عضو شویدکاربرگرامی شما اکنون در مسیر زیر قرار دارید : ترشی سیر وترشی اسپانیایی

ترشی سیر وترشی اسپانیایی

تاریخ ارسال پست:
شنبه 27 شهريور 1395
نویسنده:
admin
تعداد بازدید:
57

ترشی سیر وترشی اسپانیایی

توضیحات کامل درمورد ترشی سیر وترشی اسپانیایی

ترشی سیر

سیرها را پوست نازک رویه را بگیرید بعد بشویید نمک بریزین بذارین دوسه روز  خشک شود.
بعد با سرکه سفید یا قرمز  ترجیحا قرمز با کمی رب انار بذارین بجوشه تا نرم بشه و تغییر رنگ بده  بذارین سرد بشه وداخل شیشه بریزین ومیزان لازم سرکه روش بریزین.
این ترشی مثل ترشی دو یا سه ساله میمونه وبعد ازدوهفته الی۴۰ قابل خوردن می باشد.

ترشی اسپانیایی

گل کلم هویج  البا لو ذرت کرفس خیار  سرکه روغن زیتون وکمی نمک
مواد را نگینی درشت خرد کرده وجدا جدا با سرکه بجوشنید و سرد که شد داخل شیشه بریزین و سرکه به میزان لازم وروغن زیتون مقداری بریزید.

<ارسالی از مرضیه اسلامبولجی>

کلمات کلیدی

ترشی اسپانیایی

ترشي اسپانيايي

طرزتهیه ترشی اسپانیایی

آموزش ترشی اسپانیایی

مواد ترشی اسپانیایی

ترشی زیتون اسپانیایی

ترشی سالاد اسپانیایی

انواع ترشی اسپانیایی

دستور ترشی اسپانیایی

طرز تهيه ترشي اسپانيايي

ترشی سیر

ترشی سیر با رب انار

ترشی سیر سفید

ترشی سیر آشپزخانه کوچک من

ترشی سیر هفت ساله

ترشی سیر کاراملی

ترشی سیر با شیره خرما

ترشی سیر در بارداری

ترشی سیر با تمر هندی

ترشی سیر با سرکه سفید

مطالب مرتبط
نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی