close
رزرو هتل
کیک خیس ترکیه

درحال بارگذاری ....
به آشپز ایرانی خوش آمدید.وارد یا عضو شویدکاربرگرامی شما اکنون در مسیر زیر قرار دارید : کیک خیس ترکیه

کیک خیس ترکیه

تاریخ ارسال پست:
شنبه 27 شهريور 1395
نویسنده:
admin
تعداد بازدید:
26

کیک خیس ترکیه

توضیحات کامل درمورد کیک خیس ترکیه

شکر و روغن مایع و شیر از هر کدام 1/5 لیوان

آرد  ۲ لیوان

تخم مرغ ۳ عدد

پکینگ پودر ۱۰ گرم

وانیل 1/2قاشق چ

پودر کاکائو ۴ ق غ سر پر یا ۵۰ گرم


فر رو از قبل با دمای ۱۸۰درجه  گرم کنید.
ابتدا شکر و روغن مایع و شیر و پودر کاکائو رو در یه ظرفی خوب هم بزنین و یه لیوان از مواد رو کنار بزارین که بعدا به عنوان سس روی کیک استفاده میشه.

تخم مرغ هارو یه دونه یه دونه اضافه کنید و خوب با همزن بزنین.آردوپکینگ پودر و وانیل را سه بار الک کرده وبه مواد اضافه میکنیم.مواد رو داخل یه ظرف از قبل چرب شده بریزید و داخل فر بزارید تا ۴۵ دقیقه بپزد.

کیک رو داغ داغ بیرون بیارید و ببرید. سس از قبل آماده شده رو روی کیک داغ بریزید. منتظر بمانید کیک سرد شود و سس کاملا جذب کیک شود. بعد کیک رو تزیین و سرو کنید.
نوش جان.

<ارسالی از فاطمه خانم>

کلمات کلیدی

کیک خیس ترکیه

کیک خیس

پخت کیک خیس

طرز تهیه کیک خیس

آموزش پخت کیک خیس

اموزش پخت کیک خیس

رسپی کیک خیس ترکیه

رسپی کیک

اموزش پخت کیک خیس ترکیه

کیک

پخت کیک خیس ترکیه

رسپی کیک خیس

کیک ترکیه ای

طرز تهیه کیک

طرز تهیه کیک خیس

طرز تهیه ی کیک

طرز تهیه کیک خیس تر کیه

طرز تهیه کیک خیس ترکیه

تزیین کیک خیس

تزئین کیک خیس

مطالب مرتبط
نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی