close
رزرو هتل
کیک کنجد و ارده

درحال بارگذاری ....
به آشپز ایرانی خوش آمدید.وارد یا عضو شویدکاربرگرامی شما اکنون در مسیر زیر قرار دارید : کیک کنجد و ارده

کیک کنجد و ارده

تاریخ ارسال پست:
دوشنبه 05 مهر 1395
نویسنده:
admin
تعداد بازدید:
3

کیک کنجد و ارده

توضیحات کامل در مورد کیک کنجد و ارده

تخم مرغ 3 عدد

شکر یک پ

روغن مایع دو سوم پ

بکینگ پودر 1 ق س

ارده یک دوم پیمانه

کنجد 2 ق س

آرد دو و نیم پیمانه

گردوی خرد شده 2 ق س 

شیر نصف پیمانه

 

تخم مرغ و شکر را میزنیم تا دو برابر شود، روغن مایع و شیر را اضافه کرده با قاشق مخلوط میکنیم. آرد و بیکینگ پودر را چند بار الک کرده اضافه میکنیم و در آخر ارده را می‌ریزیم.
کف قالب را با قلمو چرب کرده دو قاشق کنجد را کف قالب میپاشیم و مواد کیک را روی آن میریزیم و در آخر گردوی خرد شده را می‌ریزیم. در فر گرم شده از قبل با حرارت 170 درجه به مدت 40 دقیقه میپزیم.

<ارسالی ازyasharoshayan >

کلمات کلیدی

کیک کنجد و ارده

پخت کیک کنجد و ارده

پختن کیک کنجد و ارده

دستور پخت کیک کنجد و ارده

رسپی کیک کنجد و ارده

طرز تهیه کیک کنجد و ارده

طرز تهیه ی کیک کنجد و ارده

رسپی

دستور پختن کیک کنجد و ارده

کیک پزی

تزیین کیک کنجد و ارده

تزئین کیک کنجد و ارده

آموزش پخت کیک کنجد و ارده

اموزش پخت کیک کنجد و ارده

مطالب مرتبط
نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی