close
رزرو هتل
پای سیب کیکی

درحال بارگذاری ....
به آشپز ایرانی خوش آمدید.وارد یا عضو شویدکاربرگرامی شما اکنون در مسیر زیر قرار دارید : پای سیب کیکی

پای سیب کیکی

تاریخ ارسال پست:
دوشنبه 12 مهر 1395
نویسنده:
admin
تعداد بازدید:
14

پای سیب کیکی

توضیحات کامل در مورد پای سیب کیکی

سیب زرد پوست کنده  1 عدد

وانیل  1/8  قاشق چايخوري

تخم مرغ  2 عدد

آرد 150 گرم

بیکینگ پودر  یک چهارم قاشق چایخوری

قالب کاغذی  به تعداد لازم«کپسول‌های پای سیب»

کره (حتما هم دمای محیط باشه)  100 گرم

پودر قند  125 گرم

پودر دارچین به مقدار لازم


در واقع این دستور یک نوع کیک سیب هست که به طور مصطلح تو قنادی ها بعنوان پای سیب جا افتاده. به جرات میتونم بگم این یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین عصرونه هایی هستش که میشه درست کرد و نتیجه دقیقا مثل پای سیب های قنادی در میاد. هرکی هم امتحان کرده دوست داشته!
تنها چیزایی که لازم داره یه سری مواد اولیه در دسترس هست.با این مقدار مواد بسته به سایز قالبتون 4 تا 6 عدد پای در میاد که میتونین به میزان نیاز مقدار رو چند برابر کنید.

فر رو از حدود 20 دقیقه قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن میکنیم. سیب پوست کنده شده رو به  قطعاتی با ضخامت حدود نیم سانت برش میزنیم

زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا میکنیم، سفیده رو با دور تند همزن 3-4 دقیقه میزنیم تا خودشو بگیره بعد کره هم دمای محیط رو با پودر قند با همزن میزنیم تا جایی که رنگش کمی روشن شه و یکم حالت سبک پیدا کنه.

زرده ها و وانیل رو اضافه میکنیم و کمی با همزن میزنیم.

آرد و بیکینگ پودر رو کم کم الک و به موادمون اضافه میکنیم و با دور آروم همزن مخلوط میکنیم.

وقتی کاملا یکدست شد سفیده تخم مرغ فرم گرفته رو به مواد اضافه میکنیم و با لیسک خیلی آروم بصورت دورانی مخلوط میکنیم. این مرحله شاید یکم مشکل باشه چون خمیرمون یکم سفته و مخلوط کردنش یکم سخته. پس اگه خمیر سفت شد نگران نشید چون تا اینجای کار را درست انجام دادین.

حالا قالبهای کاغذیتون رو آماده کنین و به ترتیب:
اول یک لایه نازک از مواد، کمی دارچین، سیب حلقه شده، دارچین و دوباره مواد پای.


*قالب رو بیشتر از دو سوم پر نکنین. چون به شدت پف میکنه و سر ریز میشه.

ضمنا اگه مواد رو خیلی صاف و صوف توی قالب نریختین یا کناره هاش خالی موند اصلا نگران نباشین. چون بخاطر همون پف کردن تمام حفرات پر میشه
حالا قالب ها رو به مدت 20 دقیقه توی فر بذارید. (3-4 دقیقه آخرش رو هم توسط شعله بالای فر، به برشته شدن روش اختصاص بدید)*

<ارسالی از __shiiriiin_>

کلمات کلیدی

پای سیب کیکی

پخت پای سیب کیکی

پختن پای سیب کیکی

تهیه پای سیب کیکی

طرز تهیه پای سیب کیکی

طرز تهیه ی پای سیب کیکی

طرز پخت پای سیب کیکی

دستور پخت پای سیب کیکی

کیک

تزیین پای سیب کیکی

تزئین پای سیب کیکی

رسپی پای سیب کیکی

مطالب مرتبط
نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی