close
رزرو هتل
کرم کارامل

درحال بارگذاری ....
به آشپز ایرانی خوش آمدید.وارد یا عضو شویدکاربرگرامی شما اکنون در مسیر زیر قرار دارید : کرم کارامل

طرز تهیه کرم کارامل

تاریخ ارسال پست:
شنبه 24 مهر 1395
نویسنده:
admin
تعداد بازدید:
27

طرز تهیه کرم کارامل

توضیحات کامل در مورد طرز تهیه کرم کارامل

در ابتدا بهتر است شربت کارامل را تهیه کنید. برای تهیه شربت آن ، هفتاد گرم شکر را با دو قاشق سوپ خوری آب در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا رنگ آن کم کم طلایی شود، پس از آنکه رنگ شربت طلایی شد، نصف لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا شربت به خوبی بجوشد ، به حدی که ذرات شکر کاملا در شربت حل و غلیظ شود. سپس شربت رادر ظرف دیگری بریزید و جدار ظرف را نیز به شربت آغشته کنید.
در این لحظه ، شربت شما آماده است.

پس از تهیه شربت کارامل ، شیر را با شکر باقی مانده روی حرارت قرار دهید تا کمی بجوشد و پس از به جوش آمدن شیر، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود. سپس تخم مرغ ها و وانیل را خوب بهم بزنید و با شیر سرد شده مخلوط کنید و مواد را در ظرفی که به شربت کارامل آغشته کرده اید، بریزید و داخل فر که ازقبل با حرارت ۳۵۰ درجه گرم کرده اید، به مدت یک ساعت و نیم قرار دهید. پس از گذشت این مدت ، چنگال را در کرم فرو کنید. اگر مواد به چنگال نچسبد، کارامل شما آماده است . سپس در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.

<ارسالی از aftab__20>

کلمات کلیدی

کرم کارامل

تهیه کرم کارامل

تهیه ی کرم کارامل

درست کردن کرم کارامل

تزیین کرم کارامل

تزئین کرم کارامل

کارامل

دسر

انواع دسر

دستور کرم کارامل

تهیه دسر کارامل

مطالب مرتبط
نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی