close
رزرو هتل
كباب تابه ای

درحال بارگذاری ....
به آشپز ایرانی خوش آمدید.وارد یا عضو شویدکاربرگرامی شما اکنون در مسیر زیر قرار دارید : كباب تابه ای

كباب تابه ای

تاریخ ارسال پست:
جمعه 07 آبان 1395
نویسنده:
admin
تعداد بازدید:
23

كباب تابه ای

توضیحات کامل در مورد كباب تابه ای

من از شب قبل گوشت چرخي پياز رنده شده با اب پياز البته كه خشك نباشه كباب. و نمك و فلفل و ادويه رو خوب ورز ميدم تا صبح چندين بار اين كار رو انجام ميدم صبح يه تخم مرغ بهش اضاف كردم و ورز دادم البته اختياريه اگه مواد شل بود مي تونيد يه ق غ ارد سوخاري يا ارد نخودچي اضافه كنيد سپس توي تابه نچسب رو كمي چرب مي كنيم و مواد را پخن مي كنيم سر تابه رو ميزاريم تا اب بياندازد و بپزد سپس با كف گير ان را تكه ميكنيم و سر تابه را باز مي كنيم تا اب بخار شود و خوب سرخ شود.

<ارسالی ازazam_naseri>

کلمات کلیدی

كباب تابه ای

كباب تابه

تهیه كباب تابه ای

پخت كباب تابه ای

پختن كباب تابه ای

طرز تهیه كباب تابه ای

طرز پخت كباب تابه ای

طرز پختن كباب تابه ای

دستور كباب تابه ای

مطالب مرتبط
نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی