close
تبلیغات در اینترنت
کیک ردولوت

درحال بارگذاری ....
به آشپز ایرانی خوش آمدید.وارد یا عضو شویدکاربرگرامی شما اکنون در مسیر زیر قرار دارید : کیک ردولوت

کیک ردولوت

تاریخ ارسال پست:
چهارشنبه 12 آبان 1395
نویسنده:
admin
تعداد بازدید:
51

کیک ردولوت

توضیحات کامل در مورد کیک ردولوت

برای درست کردن این کیک این بار از پودر کیک آماده استفاده کردم طبق دستور ،سه عدد تخم مرغ را با هم زن انقدر میزنم تا کرم رنگ شود و پف کند سپس سه چهارم پیمانه آب و نصف لیوان روغن رو به تخم مرغ اضافه میکنیم کمی میزنیم و پودر کیک را به آرامی اضافه میکنیم و هم میزنیم و در فر از قبل گرم شده در دمای 180درجه سانتی گراد طبقه وسط چهل و پنج تا پنجاه دقیقه میگذاریم ،بعد از آماده شدن کیک اجازه میدهیم کیک خنک شود سپس خامه را با شکر مخلوط مبکنیم و با هم زن میزنیم تا فرم بگیرد ،کیک را از،وسط نصف کرده خامه میزنیم و دوباره کیک میگذاریم و تمام سطح کیک را با خامه زده شده خامه کشی میکنیم و به دلخواه تزیین میکنیم.

<ارسالی ازsomayeh.mohamadzade>

کلمات کلیدی

کیک ردولوت

پخت کیک ردولوت

پختن کیک ردولوت

کیک آماده

طرز پخت کیک ردولوت

طرز پختن کیک ردولوت

دستور کیک ردولوت

دستور پخت کیک ردولوت

تزیین کیک ردولوت

تزئین کیک

کیک

تزئین کیک ردولوت

تهیه کیک ردولوت

تهیه ی کیک ردولوت

طرز تهیه ی کیک ردولوت

طرز تهیه کیک ردولوت

مطالب مرتبط
نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی