close
رزرو هتل
بیسکوییت سرد

درحال بارگذاری ....
به آشپز ایرانی خوش آمدید.وارد یا عضو شویدکاربرگرامی شما اکنون در مسیر زیر قرار دارید : بیسکوییت سرد

بیسکوییت سرد

تاریخ ارسال پست:
چهارشنبه 22 دي 1395
نویسنده:
admin
تعداد بازدید:
12

بیسکوییت سرد

توضیحات کامل در مورد بیسکوییت سرد

کره100گرم

شکر 1پیمانه

بیسکوییت پتی بور 2بسته بزرگ

کاکائو  2قاشق غذا خوری

خامه 100گرم

در یک ظرف بزرگ کره شکر خامه و کاکائو را میریزیم و به هم میزنیم بعد بیسکوییت هارا جدا گانه خورد کرده وبه مواد قبلی اضافه میکنیم وقتی که خوب به, هم خورد مواد را روی یک پلاستیک فریزری که ان را از وسط بازکرده ایم میریزیم و ان را رول میکنیم به مدت دوازده ساعت در فریزر گذاشته و بعد  از لای پلاستیک خارجش میکنیم و مثل شیرینی رولت آن را برش میدهیم  این نوع بیسکوییت اگر در هوای معمولی باشد باز میشود باید پس از مصرف ان رادر یخچال بگذارید.

<ارسالی ازAshpazi.iran>

کلمات کلیدی

بیسکوییت سرد

تهیه بیسکوییت سرد

تهیه ی بیسکوییت سرد

طرز تهیه بیسکوییت سرد

بیسکوییت

پخت بیسکوییت سرد

دستور بیسکوییت سرد

بیسکوئیت سرد

بیسکوئیت

خوشمزه

کوکی

لذیذ

مطالب مرتبط
نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی