close
رزرو هتل
ته انداز مرغ

درحال بارگذاری ....
به آشپز ایرانی خوش آمدید.وارد یا عضو شویدکاربرگرامی شما اکنون در مسیر زیر قرار دارید : ته انداز مرغ

ته انداز مرغ

تاریخ ارسال پست:
چهارشنبه 22 دي 1395
نویسنده:
admin
تعداد بازدید:
12

ته انداز مرغ

توضیحات کامل در مورد ته انداز مرغ

ابتدا مرغ رو حدود بيست دقيقه نيم پز كردم سپس يك طرف آن را سرخ مي كنيم و از طرف ديگه كه سرخ نشده ته قابلمه مي گذاريم سيب زميني و گوجه و پياز را حلقه كرده واطراف ان مي گذاريم( من سيب زميني رو يه جوش دادم البته لازم نيست پخته ميشه) و نخود سبز رو اضافه كردم و ادويه جات زدم و كمي زعفرون حل شده روي آن ريختم
برنج ها رو وقتي هنوز كمي سفت هست آبكش كردم و با ماست و دو تا زرده تخم مرغ و زعفرون و نمك و كره مخلوط كردم و روي موادم ريختم. تا دم بكشد و سپس حرارت رو كم مي كنيم تا كامل پخته شود.

<ارسالی ازazam_naseri>

کلمات کلیدی

ته انداز مرغ

تهیه ته انداز مرغ

طرز تهیه ته انداز مرغ

تهیه ی ته انداز مرغ

پخت ته انداز مرغ

پختن ته انداز مرغ

طرز پخت ته انداز مرغ

ته انداز

طرز پختن ته انداز مرغ

ته انداز آسان

ته اندازخوشمزه

لذیذ

خوشمزه

مرغ

ته انداز با مرغ

مطالب مرتبط
نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی